BB: Asukkaat ulos ja kamerat kattoon – slummi puretaan

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa asukkaat komennettiin hetki sitten ulos talosta ja tehtäväalueelle Titaanien taisto -tehtävän merkeissä. Asukkaat ihmettelivät kaikille asukkaille tarkoitettua yllättävää tehtävää, sillä normaalisti vain slummilaiset ovat saaneet maanantaisin puuhaa.

Asukkaat piti kuitenkin saada ulos BB-talosta, koska samaan aikaan sisätiloissa ja talon pihamaalla puretaan slummin ja paratiisin rakenteita. Ohjelmaa esittävä Sub ilmoitti jo viime viikolla, että slummista ja paratiisista tullaan luopumaan tänään maanantaina. Ulkona asukkaat pelaavat keskenään jalkapalloa.

– Jalkapalloa sokkona. On vuorossa titaanien taisto, jossa asukkaat pelaavat jalkapalloa sokkona slummi ja paratiisi vastakkain. Mikäli slummin asukkaat voittavat, siirtyvät he automaattisesti paratiisin asukkaiksi ja paratiisin asukkaat slummin asukkaiksi, BB-Stephania luki tehtäväkuvausta ääneen.

Samaan aikaan talon sisällä olevat kamerat on suunnattu kattoon, etteivät nettilähetyksen katsojat pääse seuraamaan talon tapahtumia. Asukkaista ainakin BB-Toni osaa ilmeistään ja eleistään päätellen arvata mitä talossa on meneillään. Hän onkin tänään todennut jo pariin otteeseen ilmoittanut uskovansa, että slummi ja paratiisi tulevat pian tiensä päähän.