BB-Sami: ”Kaikki saumat on mennyt”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa BB-Sami ja BB-Aso puivat parhaillaan talon terassilla sitä että saivat jäädä vielä taloon eilisessä häätöäänestyksessä. Molemmat ovat samaa mieltä siitä, että ovat tehneet ainakin jotain oikein talossa.

Samalla miehet päättelivät, että ilmeisesti joku pitää heistä talon ulkopuolella. Seuraavaksi puhe siirtyi miesten naisseikkailuihin talossa ja niiden vaikutuksiin talon ulkopuolella. Aso muisteli suudelleensa Kätlinin kanssa heti kauden alussa. Myös Sami uskoi ”saumojensa menneen” entiseen tyttöystäväänsä.

– Mullahan on oikeesti mennyt kaikki saumat siihen ex-muijaan, josta mä puhuin. Sehän varmaan vihaa mua yli kaiken nyt, Sami totesi.

– Kukaan ei varmaan usko sua enää kun sä sanoit et rakastat sitä. Vi**u olit päivän nähnyt Sarannaa ja rakastit sitä jo, Aso nauroi.

Samalla Aso kuitenkin myönsi, että hänellä on samankaltainen ongelma.

– Oikeesti kännissä mä en ajattele yhtään mitään. Siis mulla on vaan se ongelma kun mä oon kännissä. Siis kun joku lähestyy, ihan sama kuka se on tai minkä näköinen, niin mä en sano ei. Sit kun aamulla kun herää niin mä tiedän että mä kadun sitä. Et miks mä tein näin. Jos joku tulee mun luo niin mun kädet on heti tälleen, Aso tunnusti levittäen kätensä halaukseen.

Myös Sami oli samaa mieltä.

– Mulla on sama. Tossa huomaa, että en mä nyt tuollaisia selvin päin hoe. Mulla on vaan niin paljon rakkautta kännissä. Kyllä sitä itsekin miettii sitä. Tehty mikä tehty. Se joka vanhoja muistelee sitä tikulla silmään. Jos se ei käy niin ei käy sitten, Sami totesi.