BB-talon yllätysesiintyjä otettiin innolla vastaan

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa juhlitaan parhaillaan slummin ja paratiisin yhdistämistä. Asukkaat uskoivat jo heti juhlien alettua, että taloon olisi tulossa soittamaan joku bändi. Veikkaukset illan yllätysesiintyjästä jakoivatkin asukkaat moneen leiriin. Kaikki kuitenkin uskoivat, että elävää musiikkia olisi tulossa.

– Sieltä tulee Antti Tuisku, BB-Toni veikkasi.

– Mä uskon, että sieltä tulee Anna Abreu. Ei, kun kuka voitti sen Idolsin? Pete Parkkonen! Se on ihana, BB-Kätlin veikkasi.

– Anna Abreu, me puhuttiin just Anna Abreusta, BB-Sampo sopersi.

– Ville Valo! BB-Stephania puolestaan huusi.

– Kelatakaa kun sieltä tulee joku ihan turisti. Hei ethän sä oo Pete Parkkonen etkä sä oo Ville Valo. Sit se olis ihan ööööö, no mä oon ööööö, Sampo levitteli käsiään.

– Kelatkaa jos Matti Nykänen tulis, BB-Saranna naureskeli.

Pian terassin kaihtimet nousivat asukkaat ryhtyivät huutamaan ja kirkumaan raivoisasti huomatessaan, että pihamaalle oli tosiaan kasattu bändikamat. Yhtyeenä ei kuitenkaan ollut kukaan edellä mainituista asukkaiden veikkauksista, vaan kotimaisen kännykkäoperaattorin mainosyhtye, joka poistui lavalta vain yhden kappaleen jälkeen.