BB: Titaanien taisto – slummi vastaan paratiisi

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon asukkaat kutsuttiin hetki sitten istumaan paikoilleen sekä slummin että paratiisin puolella. Tunnelma tiivistyi välittömästi, kun asukkaat odottivat uutta tehtävää. Ihmetystä aiheutti lähinnä se, että kirje oli osoitettu paratiisilaisille, vaikka maanantaisin ei normaalisti järjestetä päällikkökilpailua.

– Tää on rankku perhana, BB-Toni epäili ja BB-Kätlin oli samaa mieltä.

– Mua jännittää, kun mä saan avata kirjeen. Saanko mä avata jo? BB-Iida innostui.

Pian kuori aukesikin, mutta sieltä ei vielä tullut ilmoitusta slummin ja paratiisin jaon purkamisesta. Sen sijaan vuorossa oli Titaanien taisto -tehtävä. Isoveli ilmoitti, että parkinto on merkittävä, joten asukkaat luulevat voittajan pääsevän paratiisin puolelle. Erityisesti Toni innostui ja piiskasi slummilaisia antamaan kisassa kaikkensa.