Bon Jovi haukkuu Hollywood-elämän

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu rockyhtye Bon Jovi on pitänyt aina etäisyyttä Hollywoodin glamouria tihkuvaan elämään. Nyt yhtyeen keulahahmo Jon Bon Jovi on perustellut asiaa kertomalla oman näkemyksensä julkkiskaupungin elämänmenosta.

Elokuvissakin varsin menestyksekkäästi urallaan näytellyt rocktähti totesi, ettei hän halua olla osa Hollywoodin pinnallisuutta korostavaa elämäntyyliä. New Jerseyssä vaimonsa ja neljän lapsensa kanssa asuva supertähti ei ole koskaan edes harkinnut muuttamista Los Angelesin lämpöön.

– Tiedän yhden asian. En todellakaan ole Hollywood-tyylisen elämän tuote. En pidä siitä kuinka he elävät, mitä he tekevät ja kuinka he sen tekevät, Jon Bon Jovi kertoi New York Post -lehdelle.

– Minä todellakin ymmärrän kuinka kovaa siellä on noudattaa oikeita arvoja ja mitä se voi tehdä ihmisille ja perheelle. Tiedän, että en halua olla missään tekemisissä Hollywood-elämän kanssa. Se ei ole minua varten.