Teinitähti Jojo juhli Katy Perryn kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinitähtenä tunnetuksi tullut laulajalupaus Jojo kiinnitettiin nykyisen levy-yhtiönsä leipiin jo kaksitoistavuotiaana lapsena. Viime aikoina hän on joutunut kuitenkin taistelemaan oikeudessa levy-yhtiönsä kanssa, koska yhtiö ei ole suostunut purkamaan hänen levytyssopimustaan.

Leave (Get Out) -hitillään aikoinaan tähdeksi noussut 18-vuotias laulaja haluaa päästä eroon sopimuksesta voidakseen julkaista uutta musiikkia. Kuuden vuoden urallaan Jojo on varttunut lapsitähdestä teinikaunottareksi, jonka tekemisiä seurataan amerikkalaisisissa viihdelehdissä tiiviisti.

Viikonloppuna hän poseerasi esimerkiksi Katy Perryn synttärijuhlissa näyttävässä valkoisessa mekossa. Katso kuvat tästä. Illan teeman mukaisesti asu ei kuitenkaan pysynyt pitkään valkoisena, sillä tarkoituksena oli sotkea synttärivieraat eri värisillä maaleilla.

13-vuotiaana läpimurtonsa musiikkilistoilla tehnyt JoJo, oikealta nimeltään Joanna Levesque, on menestynyt musiikkiurallaan mukavasti. Hänen tunnetuimpia hittejään ovat läpimurtohitti Leave (Get Out) sekä kappaleet Baby It’s You ja Too Little Too Late. Esikoislevy JoJo myi Yhdysvalloissa nopeasti platinaa ja nousi albumilistan neloseksi. Nuorukainen on myös näytellyt elokuvissa Aquamarine ja RV.