Lindsay Lohan riisui paitansa lehdessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Henkilökohtaisiin vaikeuksiin monien lähteiden mukaan jälleen ajautunut poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan jaksaa kiinnostaa viihdelehtiä monenkirjavista ongelmistaan huolimatta. Nyt hän on nimittäin jälleen riisunut paitansa tyylilehden sivuilla.

Kyseessä on Style-lehti, jonka kannessa ja sisäsivuilla näyttävä neitokainen poseeraa tällä kertaa punaisessa minimekossa ja sinisessä jakkutakissa. Toisessa kuvassa paidat ja takit on kuitenkin riisuttu, ja näyttelijä halailee pehmonallea yläosattomissa. Katso kuvat tästä.

Levy-yhtiöltään äskettäin potkut saanut Lindsay Lohan ei ole viime aikoina onnistunut menestymään myöskään näyttelijäurallaan, sillä taannoisen aallonpohjansa ja päihderiippuvuutensa jälkeen roolit ovat olleet kiven alla. Viime viikolla selvisi myös, että hän ei saa kovasti kohutusta muotisuunnittelijan urastaan lainkaan palkkaa. Seuraavaksi julkkisneitokaista uhkaa siis mahdollisesti myös taloudellinen ahdinko.