Pamela Andersonin snoukka-asu käänsi katseita

Viihdeuutiset · Stara.fi

Baywatch-sarjasta ja esimerkiksi Borat-elokuvasta tuttu Playboy-povipommi Pamela Anderson on edelleen lähes päivittäin otsikoissa. Nyt hän on osallistunut aurinkoisessa Beverly Hillsissä järjestetylle amerikkalaisten huippulautailijoiden lumilautakurssille.

Kurssi järjestettiin Topanga Canyonissa, jonne oli hoidettu tonneittain lunta. Paikalla oli hyväntekeväisyyden nimissä runsaasti julkkiksia testaamassa lumilautailua. Mukana ollut Pamela Anderson oli sonnustautunut hieman keskimääräistä kevyempään snoukka-asuun.

Povipommi kokeili nimittäin kiitää lumella pienenpieneen sinivalkoiseen mekkoon pukeutuneena. Tarina ei kerro kaatuiko tähti lumella, sillä kädet ja polvet lienevät tässä asussa suhteellisen haavoittuvaisia. Katso kuva tilanteesta tästä.