Presidentti ja mallivaimo lenkkeilivät rannalla – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ranskan nykyisen presidentin Nicolas Sarkozyn uusi vaimo Carla Bruni lienee nykyisin maailman seuratuin ensimmäinen nainen ainakin viihdemedioiden sivuilla. Aiemmin mallina työskennelleen kaunottaren alastonkuva huutokaupattiin taannoin maineikkaassa Christie’s -huutokaupassa.

Sittemmin Carla Bruni on koristanut monien viihdelehtien sivuja muiden muassa bikineissä. Tällä kertaa Ranskan näyttävä presidenttipari on kuvattu lenkkeilemässä rannalla varsin rennoissa tunnelmissa. Tuimailmeisten turvamiesten suojeluksessa kuntoillut pariskunta hymyili heidät bonganneille paparazzikuvaajille. Katso kuvat tästä.

Presidentin 41-vuotias vaimo näytti tyylilleen uskollisena varsin hehkeältä, mutta 54-vuotias presidentti näytti puolestaan vähemmän innokkaalta. Hänen sininen t-paitansa olikin hiestä märkänä, mutta ainakin presidentti pitää huolta kunnostaan.