Videohaastattelussa Pihalla-elokuvan Mikko Leppilampi

StaraTV Viihde · Stara.fi

Staran NettiTV:ssä tavataan näyttelijä Mikko Leppilampi, joka tähdittää parhaillaan valkokankaalla Pihalla-elokuvaa. Leffan miespääosaa esittävä Leppilampi kertoo haastattelussa kuulumisiaan sekä valottaa muiden muassa elokuvan kuvaamista Tampereella.

Lisäksi Mikko Leppilampi kertoo uuden elokuvansa tavasta kuvata suomalaista jäyhevyyttä saksalaisen roolihahmon näkökulmasta ja tämän näkökulman muuttumista. Hän kertoo myös miten itse päätyi leffan miespääosaan. Tämä on ensimmäinen osa kaksiosaisesta haastattelusta.

Katso video tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata Staran videot kätevästi suoraan tietokoneellesi ja sitä kautta iPod-soittimeesi tai iPhone-puhelimeesi. Videotarjontaamme löytyy myös YouTube-sivustolta.

h