Tältä Peppi Pitkätossun lapsitähti näyttää nyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruotsalaisten lahja maailmalle, Peppi Pitkätossu, seikkaili vuonna 1988 kansainvälisenä versiona valkokankaalla ympäri maailmaa elokuvassa The Adventures of Pippi Longstocking. Tuolloin elokuvan pääosassa Peppi Pitkätossuna nähtiin amerikkalainen lapsitähti Tami Erin.

Viihdejulkaisu TMZ bongasi nykyisin 35-vuotiaan näytteljättären hänen illastaessaan Hollywoodissa sijaitsevassa japanilaisessa Katsuya-ravintolassa. Hän kertoi paparazzikuvaajalle saavansa edelleen fanipostia yli 20 vuoden takaisesta roolistaan. Katso kuva ja video tästä.

– Minulle elokuva oli upea kokemus. Pääsin matkustelemaan ympäri maailmaa ja tapasin kuninkaallisia. Erästä ensi-iltaa isännöi Tokiossa Japanin prinssi. Sitten tapasin myös Ruotsin kuningasparin ja Sylvester Stallonen, Tami Erin kertoi haastattelussa.