BB-Kätlin: ”Mitä tarkoittaa kaikki sileeks?”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon asukkaat ottavat parhaillaan rauhallisesti, kun osa puuhailee keittiössä ja osa makoilee entisen paratiisin makuuhuoneessa. Samalla asukkaat muistelivat eilisen illan tapahtumia. Siitä saatiin sopiva aasinsilta Cheekin Liekeissä-hittibiisiin, jota talossa on laulettu runsaasti.

– Vitsi oli hyvä kun eilen tuli se ”Tänään on bileet, kaikki sileeks”, Sampo muisteli.

– ”Me mennään juhliin tänään. Aaaou, tänään on bileet, kaikkia sileeks”, BB-Kätlin lauloi sängyllä makoillen.

– Mitä on sileet? Kuin niinku niinku, Kätlin kysyi pojilta.

– Siis elikkä, jos sulla on vaikka tyyliin tonni lompakossa niin pläts, kaikki sileeks, BB-Toni kuvaili.

– Aaa, kaikki tyhjätty, elikkä sileeks. Mä luulin silleen et joku on ryppyinen, ja sit silee on tällainen jossa ei oo ryppyjä. Kuinka sanotaan esimerkiks et mun lompakossa on silee tilanne, Kätlin jatkoi tiedusteluaan.

– Ei, ei. Periaatteessa sä voit sanoa kyllä noin, mut sut nauretaan kyllä pihalle aika nopeesti, Sami vastasi.

Tämän jälkeen BB-Sampo otti kantaa asiaan ja totesi, että ”kaikki sileeks” voi tarkoittaa myös sitä, että esimerkiksi ravintolaan mennessään pannaan paikat sileäksi. Asia selvisi viimein myös Kätlinille ja seuraavaksi asukkaat ryhtyivät puimaan noita-sanan monenkirjavia merkityksiä suomenkielessä.