BB-Sami nipisteli Danan paljaita rintoja – katso kuva

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa eilen päättyneen asukkaiden jaon kunniaksi järjestetyissä bileissä nähtiin uuden BB-lemmenparin lisäksi myös paljasta pintaa. Erityisesti Sami oli illalla vauhdissa. Juhlien tuoksinnassa sekä BB-Dana että BB-Iida esittelivät rintojaan.

Dana kovisteli illan aikana Samia tämän naisseikkailuista. Syytä ehkä olikin, sillä Sami suuteli bileissä sekä Kätlinin että Sarannan kanssa ja vonkasi vielä Sarannaa viereensä nukkumaan. Sitä ennen hän ehti kuitenkin nipistellä Danan paljaita rintoja. Naisia mieheltä ei siis illan juhlissa puuttunut.

Ripityksen jälkeen Dana, Sami ja Sampo halasivat vessassa. Tämän jälkeen Dana paljasti rintansa Samille, joka nipisteli niitä innokkaasti. Katso kuva tästä. Vain muutama minuutti myöhemmin Sami oli jo Sarannan kimpussa julistamassa rakkauttaan tummaan neitokaiseen ja kehumassa tämän ulkonäköä. Samia ei siis ole aivan perusteettomasti nimitetty talon pelimieheksi.