Homssuinen Britney Spears jätti rintaliivit kotiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on nyt kuvattu pitkästä aikaa juopuneena ja hieman homssuisena. Viime aikoina kahden pienen poikansa ja uuden manageri-poikaystävänsä Jason Trawickin kanssa lomailuun keskittynyt supertähti pääsi pitkästä aikaa juhlimaan.

Poppari kuvattiin poikaystävänsä kanssa pariskunnan ollessa juhlimassa Hollywoodin Little Door -ravintolassa, jossa heille oli varattu oma pöytä. Silminnäkijät kertoivat X17-julkaisulle parin olleen illallisellaan varsin hiljaisella ja vakavalla päällä. Sama käy ilmi myös pariskunnan poistuessa otetuista valokuvista. Britney näytti nimittäin kaikkea muuta kuin iloiselta.

Britney Spears oli pukeutunut ohueen mustaan mekkoon, jonka alle hän ei ollut pukenut lainkaan rintaliivejä. Laulajan asusta päätellen Los Angelesin syksyiset iltakelit ovat jo varsin viileitä. Katso kuvat tästä.