Bruce Springsteen perui keikkoja kuolemantapauksen takia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu amerikkalaisrokkari Bruce Springsteen ja hänen yhtyeensä E Street Band ovat peruneet yllättäen konserttinsa Kansas Cityssä. Peruuntumisen syynä oli Brucen serkun ja pitkäaikaisen kiertuemanagerin, 36-vuotiaan Lenny Sullivanin yllättävä kuolema. Springsteen kertoi asiasta verkkosivuillaan.

– Hän oli lämmin ja herkkä ihminen, ja häntä jäävät kaipaamaan Bruce, yhtye, kiertueväki ja koko Thrill Hill -perhe, verkkosivuilla kirjoitettiin.

Yhtye lupasi samalla palata mahdollisimman pian esiintymään Kansas Cityyn. Yhtyeen seuraava keikka on vasta torstaina New Yorkissa. Poliisin kerrottiin löytäneen Sullivanin menehtyneenä hotellihuoneestaan. Kuolemantapaukseen ei epäillä liittyvän rikosta, mutta poliisi tutkii asiaa joka tapauksessa.