Emanuela de Paulan bikinipeppu pysäyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulun alusvaatemerkin mallina nimeään parhaillaan kovaa vauhtia tunnetuksi tekevä nuoremman polven brasilialainen huippumalli Emanuela de Paula poseeraa parhaillaan viihdelehtien sivuilla ympäri maailmaa.

Upea parikymppinen brunettekaunotar on nimittäin nyt kuvattu rannalla Victoria’s Secret -malliston mainoskuvauksissa. Eilen Karibialla St. Bartsin luksussaarella ikuistetuissa kuvissa hänet nähdään muiden muassa pinkeissä ja valkoisissa bikineissä sekä vihreässä uima-asussa. Katso kuvat tästä.

20-vuotias brasilialaissyntyinen Emanuela de Paula on ehtinyt urallaan toimia muiden muassa Ralph Lauren, Tommy Hillfiger ja Next -vaatemerkkien mallina ja hän poseeraa tänä vuonna myös maailmankuulussa Pirellin tyttökalenterissa sekä lukuisissa muotilehdissä. Paula oli ensimmäisen kerran mallikurssilla jo yhdeksänvuotiaana, ja ensimmäiseen mallitoimistoonsa hänet kiinnitettiin 15-vuotiaana. Viime vuonna hän oli 11. eniten ansaitseva supermalli maailmassa 2,5 miljoonan tuloillaan.