Haastattelussa Mikko Leppilampi – katso osa 2

StaraTV Viihde · Stara.fi

Staran NettiTV:ssä tavataan näyttelijä Mikko Leppilampi, joka asuu nykyisin Hollywoodissa. Kotimainen leffatähti kävi äskettäin Suomessa markkinoimassa uutta Pihalla-elokuvaansa, jonka miespääosaa hän esittää. Tässä haastattelussa hän kertoo elokuvan tekemisestä ja valottaa hieman myös kuulumisiaan Yhdysvalloissa.

Lisäksi Mikko Leppilampi kertoo siitä kuinka hän on saanut urallaan tehdä monipuolisia rooleja kotimaisissa menestyselokuvissa. Nykyisin ahkerasti myös laulajana keikkaileva tähti kertoo myös musiikkiuransa kuulumisista ja kiertueistaan. Tämä on toinen osa kaksiosaisesta haastattelusta.

Katso video tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata Staran videot kätevästi suoraan tietokoneellesi ja sitä kautta iPod-soittimeesi tai iPhone-puhelimeesi. Videotarjontaamme löytyy myös YouTube-sivustolta.