Lily Allen levytti Britneyn jättihitin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa viime kesänä tuskaisissa tunnelmissa konsertoinut brittipoppari Lily Allen komeili keväällä albumilistoilla mitä ilmeisimmin viimeiseksi jääneellä It’s Not Me, It’s You -albumillaan. Nyt levystä julkaistaan uusi versio.

Maailmanlaajuisesti yli puolitoista miljoonaa kappaletta myynyt albumi julkaistaan uudelleen erikoispainoksena. Monia hittejä sisältävän levyn uudella versiolla kuullaan myös uusia kapppaleita, remiksejä ja DVD-materiaalia.

Alkuvuodesta Lily Allen soi tiuhaan erityisesti Amerikassa akustisella versiollaan Britney Spearsin Womanizer-hitistä. Brittipopparin versio vuosi tuolloin vahingossa julkisuuteen. Nyt kappale on viimein myös virallisesti levytetty, sillä se julkaistaan Allenin levyn erikoispainoksella. Uusi versio päätyy kauppoihin 18. marraskuuta myös Suomessa.