Pamela Anderson pyllistelee yllättävän tyylikkäänä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viikonloppuna Los Angelesin auringon alla lumilautailukurssille osallistunut povipommi Pamela Anderson keikisteli lumella pikkumekossa alushousut vilkkuen. Se onkin Baywatch-tähdelle tuttua puuhaa.

Nyt Playboy-malli poseeraa kuitenkin yllättävän tyylikkäänä Elle-lehden sivuilla. Hänen asentonsa ovat toki perinteistä Pamelaa, mutta neitokainen on tällä kertaa kuitenkin pukeutunut selvästi totuttua tyylikkäämpiin asuihin. Anderson pyllistelee muiden muassa tummassa pikkumustassa ja korkokengissä. Katso kuvat tästä.

Viime aikoina Pamela Anderson on joutunut käymään oikeutta huippukalliiksi osoittautuneen taloremonttinsa urakoitsijoita vastaan. Yhtiöt ovat povipommin mukaan laskuttaneet häneltä huimasti liikaa. Playboy-tähti tosin paljasti viime viikolla halunneensa lattiaansa muiden muassa huippukallista platinapinnoitetta. Samalla hän kertoi vihaavansa asuntoaan.