Povipommi Jordan sivaltaa jälleen – tekee itsensä naurunalaiseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Avioerokatkeruuden ja kostonhalun uusiin ulottuvuuksiin viime kuukausien aikana vienyt ja samalla itsensä naurunalaiseksi brittien mielestä tehnyt povipommi Jordan, eli Katie Price, kaivaa jälleen omaa kuoppaansa.

Äskettäin Britannian surkeimmaksi julkkisäidiksi äänestetty povipommi jatkaa ex-miehensä Peter Andren sivaltamista median välityksellä. Tällä kertaa hän väittää OK!-lehdessä popparimiehensä pettäneen häntä heidän avioliittonsa aikana Jordanin morsiusneidon Michelle Clackin kanssa. Andre on luonnollisesti kiistänyt nämäkin väitteet perättöminä.

Kyseessä on vain uusin osa sanasotaa ja syyttelyä, jonka aikana Peter Andren suosio on noussut yhtä nopeasti kuin Pricen suosio on laskenut. Äskettäin Andre nimittäin äänestettiin Britannian parhaaksi julkkisisäksi. Povipommin edellinen hyökkäys tapahtui vain pari päivä sitten, kun Jordan nimitti ex-miestään haastattelussa hirviöksi. Tuolloinkin Andre on tyytynyt vain toteamaan, että kaikki Katien syytökset ovat roskaa.