The Rasmus palaa juurilleen – koulukeikalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Rasmus juhlii 15-vuotista uraansa juhlakonsertilla, joka järjestetään Suutarilan yläasteen koulun jumppasalissa maanantaina 23. marraskuuta. Rasmus-historian ensimmäinen keikka kuultiin vuonna 1994 samaisen koulun pikkujouluissa.

– Silloin jumppasalissa pidettyyn keikkasettiin kuului Kummelin Hän-mies, joka jätti selkeästi varjoonsa omat Myself ja Funky Jam -kappaleemme, muistelee Lauri Ylönen.

Paikan päälle juhlimaan pääsevät Suutarilan koulun nykyiset oppilaat, The Rasmuksen jäsenten entiset koulutoverit sekä IRC-Galleriassa marraskuussa järjestettävän kilpailun voittajat. Muut

saavat osansa keikkatunnelmasta IRC-Gallerian The Rasmus -aiheisessa yhteisössä, jossa keikka on nähtävissä reaaliajassa. Fiilistely muiden fanien kanssa on mahdollista chatin välityksellä. Pelkkä lähetyksen seuraaminen on mahdollista myös ilman rekisteröitymistä.