Toppi petti – Amy Winehouse paljasti silikonirintansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Amy Winehouse on ollut viime aikoina otsikoissa erityisesti uusien rintojensa merkeissä. Äskettäin jopa hänen oma isänsä kehui julkisesti poptähti-tyttärensä uusia rintoja. Nyt niitä saadaan tarkastella myös viihdelehdissä.

Amy Winehouse on nimittäin paljastanut ensimmäisen kerran hieman reilummin uusia 32D-kokoisia ja 42.000 euron arvoisia rintojaan. Eilen illalla hän poseerasi julkkisjuhlissa Lontoossa kuvaajille kukallisessa topissaan, joka lopulta tahallisesti tai tahattomasti petti paljastaen laulajan rinnat. Katso kuvat tästä.

Aiemmin samana iltana Amylle kävi toinenkin kommellus, kun hän onnistui jälleen kerran jättämään väliin jo ennalta sovitun esiintymisen. Hän ei nimittäin ilmaantunut sovittuun aikaan lavalle Lontoossa järjestettyssä Q Awards -gaalassa, jossa hänen piti luovuttaa palkinto The Specials -yhtyeelle. Lopulta Amy rynni lavalle juuri kun voittajayhtye oli jo poistumassa.