BB-Kätlin: ”Kaikki naispuoliset kaverini ovat biseksuaaleja”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa keskusteltiin aamiaispöydän ääressä ihmissuhteista. BB-Kätlin kertoi kaavailevansa muuttamista Helsingissä saman katon alle Kätlin-nimisen ystävänsä kanssa. Hän kehui vuolaasti Pikku-Kätlinin ulkonäköä, silmiä, ripsiä ja luonnetta.

– Mun silmissä se on tosi kaunis, hän ylisti ystäväänsä.

Samalla puhe kääntyi neitokaisen aiemmin paljastamaan biseksuaalisuuteen, kun BB-Antti tiedusteli Pikku-Kätlinin seksuaalista suuntautumista. BB-Kätlin meni kuitenkin hiljaiseksi ja mietti vastaustaan pitkään.

– En mä tiedä… Mun mielestä mun kaveripiirissä varmaan kaikki naispuoliset kaverit on… Kyllä enemmän siis niinku miehet kiinnostaa, mutta voi myös katsoa naisia. Tänä päivänä se on niin tavallista. Se on oikeasti kun sä meet johonkin baariin niin sitten voi yhtäkkiä tulla nainen iskemään. Se on niin tavallista, Kätlin totesi.

– Niinku mun sisko sanoi kun oltiin ulkona, että ”Hei mä oon miettinyt näitä asioita ja mun mielestä kaikki ihmiset on vähän biseksuaaleja”. Joskus voi vaan ihastua ihmiseen, Kätlin lisäsi.