BB-Niko: ”En halunnut että elämä muuttuisi tälläiseksi”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehti Staran uusi bloggaajakiinnitys, BB-Niko, eli Niko Saarinen, kirjoittaa ensimmäisessä blogikirjoituksessaan muiden muassa tunnelmia kuluneesta vuodestaan.

– Kulunut vuosi on ollut minulle henkisesti ja fyysisesti erittäin raskas. Olen joutunut selittelemään, korjailemaan, oikomaan tekemisiäni viikottain, toisinaan päivittäin. Olen tosiaan kantapään kautta oppinut millaista on elää elämää muiden ihmisten silmien alla, Niko kirjoittaa.

Big Brother -ohjelman mukanaan tuomista negatiivisista ilmiöistä on aiemmin kertonut julkisesti esimerkiksi BB-Cheryll, ja myös Niko on kirjoituksessaan samoilla linjoilla.

– Olen menettänyt mahtavia tarjouksia liiallisen ”negatiivisen julkisuuden” vuoksi & se harmittaa, koska en koskaan halunnut että elämäni muuttuisi tälläiseksi. On hirveää huomata miten yksittäiset henkilöt voivat muokata jostain toisesta ihmisestä tietynlaisen ja syöttää uutisensa kaikille.

Niko Saarisen tuntoja voi jatkossa lukea viihdelehti Staran blogiosiosta osoitteessa blogit.stara.fi/nikosaarinen/.