Vuoden kohutuin BB-julkkis bloggaa nyt Starassa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -ohjelman edelliseltä tuotantokaudelta tutuksi tullut BB-Niko, eli Niko Saarinen, on viihdelehti Staran tuorein bloggaajakiinnitys. Miehen tuntoja voi jatkossa lukea Staran blogiosiosta osoitteessa blogit.stara.fi/nikosaarinen/.

Niko Saarinen on purkanut kuluneen vuoden aikana ahkerasti tuntojaan ja kertonut kuulumisia IRC-Gallerian blogissaan, mutta nyt hän päätti siirtää bloginsa uuteen osoitteeseen.

– Wou! Vihdoinkin sain käsiini salasanat, tunnukset & pääsin kurkistamaan miltä uusi blogini näyttää. Olen himoinnut tänne pääsyä jo muutamia viikkoja ja nyt vihdoin saatan ensimmäisen kirjoitukseni verkkoon, jossa se sitten onkin kaikkien luettavissa, Niko aloitti ensimmäisen kirjoituksensa.

Niko on Staran toinen tunnettu bloggaaja. Ensimmäinen heistä on erittäin suosittua Silver-muotiblogia kirjoittava Vesa Silver, josta on bloginsa merkeissä kirjoitettu paljon muiden muassa muoti- ja tyylilehdissä. Silver on kirjoittanut muodista ja trendeistä viihdelehti Starassa jo pian kahden vuoden ajan.