BB-talo saa uuden asukkaan – kuka lähtee vaihtoon Filippiineille?

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa vietetään parhaillaan onnistuneen tehtävän ansiosta viidakkobileitä. Asukkaat eivät kuitenkaan vielä tiedä, että huomenna talossa on jälleen luvassa muutoksia. Joku asukkaista saa nimittäin mahdollisuuden lähteä asukasvaihtoon Filippiineille. Tämä tarkoittaa myös sitä, että Suomen BB saa samalla uuden asukkaan Filippiinien Big Brotherista.

Huomenna yhdeltä talon asukkaalta kysytään halukkuutta lähteä asukasvaihtoon, Sub tv:n nettisivuilla kerrotaan. Isoveljen valintaa vaihtoon lähtijästä ei ole vielä paljastettu.

Filippiinien Big Brother poikkeaa hieman Suomen vastaavasta, sillä Filippiinien Manilassa on peräti kaksi BB-taloa, joiden asukkaat kilpailevat toisiaan vastaan. Suomalainen BB-vahvistus pääsee siis joko Filippiinien talo A:han tai talo B:hen.