Fergie menetti elinikäiset säästönsä konkurssissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittikuninkaallinen Sarah Ferguson on paljastanut menettäneensä konkurssissa elinikäiset säästönsä. Hän menetti jättisumman lifestyle-tuotteisiin keskittyneen amerikkalaiseen Hartmoor-yhtiön kaaduttua.

Prinssi Andrew’n entisenä vaimona tunnettu Yorkin herttuatar sijoitti yhtiöön noin 750.000 euroa. Yhtiön lupaava tulevaisuus osoittautui kuitenkin vain katteettomaksi lupaukseksi, kun se ei saanut lopulta aikaan merkittäviä sopimuksia. Lopulta yhtiö ajautui vakaviin talousvaikeuksiin ja siihen rahojaan sijoittaneet jäivät nuolemaan näppejään.

Nyt Sarah Ferguson kuitenkin kertoo oppineen läksynsä tämän kokemuksen ansiosta, eikä hän anna sen katastrofin vaikuttaa elämäänsä, sillä rahojensa menettämisen takia hän ei kuitenkaan ajaudu konkurssiin. Hän kertoi kokemuksestaan Hello-viihdelehdessä.

– En ole vararikossa. En tule menemään henkilökohtaiseen konkurssiin enkä anna periksi. Tämä on ollut vaikeaa ja haastavaa aikaa. En ollut mukana johtoryhmässä, olin vain työntekijä ja sijoittaja. Tietenkin olen erittäin pettynyt ja suuttunut sen takia mitä tapahtui. En tule kuitenkaan koskaan olemaan uhri, Fergie kommentoi.