Huippumalli Miranda Kerr paljasti peppunsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Orlando Bloomin kanssa seurusteleva supermalli Miranda Kerr on jälleen nakuillut lehden sivuilla. Lehdissä useaan otteeseen alastomanakin nähty kaunotar paljasti tällä kertaa esimerkiksi sukkahousuihin verhotun takapuolensa.

Miranda Kerr poseeraa V Magazine -lehden sivuilla näyttävissä kuvissa, joiden teemana on Pin Me Up, Pin Me Down. Teeman mukaisesti huippumalli nähdään seksikkäissä pin-up -alusasuissa ja vielä hieman tätäkin vähemmissä vaatteissa. Katso kuvat tästä.

Australialaissyntyinen 26-vuotias alusvaatemalli on nykyisin maailman yhdeksänneksi kovapalkkaisin supermalli yli 3 miljoonan dollarin vuosituloillaan. Taannoin hänen säärensä valittiin maailman parhaiksi. Kerr on poseerannut usein muiden muassa Sports Illustrated -lehden sivuilla sekä XOXO ja Victoria’s Secret -mallistojen mainoskuvissa.