Isä pelkää: ”Lindsay Lohan kuolee vuoden sisällä!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan on viime viikkoina ajautunut jälleen ongelmiin saatuaan potkut levy-yhtiöstään. Samalla hän on riidellyt jopa oikeudessa isänsä kanssa siitä, että tämä laukoo julkisuudessa varsin intiimejä ja jopa perättömiä asioita tyttärestään.

Nyt tyttärensä kanssa sotajalalla edelleen oleva Michael Lohan on jälleen kommentoinut Lindsayn asioita. Tällä kertaa hän on tuonut julki huolensa siitä, että hänen moniongelmainen tyttärensä kohtaa useiden muiden Hollywood-tähtien kohtalon ja kuolee nuorena.

Isän mukaan hän pelkää tyttärensä kuolevan vuoden sisällä. Michael Lohanin mielestä Lindsay on nimittäin toissailtana Los Angelesissa järjestyissä julkkisjuhlissa otetun videon ja valokuvan perusteella huonommassa kunnossa kuin koskaan. Katso video tästä.

– Hän tarvitsee pitkäaikaista vieroitushoitoa. Pelkään pahinta. Katsokaa Elvistä, Anna Nicole Smithiä tai vaikka Heath Ledgeriä, joka oli Lindsayn hyvä ystävä. Siihen voi mennä vuosi tai kuukausi. Kuka tietää? Hän käyttää valtavaa lääkecocktailia, jonka kanssa ei voi käyttää alkoholia, Isä kommentoi Grazia-lehdessä.

Lindsay ehti kuitenkin sivaltaa isäänsä heti tuoreeltaan.

– Minua satuttaa, että joku joka kutsuu itseään isäkseni joutuu keskustelemaan kanssani median välityksellä. En ole keskustellut hänen kanssaan enkä ole vastannut hänen uhkaaviin viesteihinsä useaan kuukauteen. Hän voisi vaihteeksi yrittää olla oikea isä, Lindsay Lohan kommentoi.