Entinen lapsitähti Mackenzie Rosman on nyt todellinen teinikaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosien suositusta Seitsemäs taivas -televisiosarjassa Ruthie Camdenin roolia näytellyt silloinen lapsitähti Mackenzie Rosman jäi suosikkisarjan loppumisen jälkeen viettämään hiljaiseloa näkyvistä rooleista, mutta on silti jatkanut näyttelemistä.

Nyt amerikkalainen TMZ-julkaisu on kuitenkin bongannut nykyisin 19-vuotiaan teinikaunottaren sivuilleen. Katso kuva hänestä lapsitähtenä tästä ja nykyisenä kaunottarena tästä.

Nykyisin Mackenzie Rosman tekee runsaasti hyväntekeväisyystyötä. Taannoin hän näytteli lapsimalli JonBenet Ramseyn murhasta kertovassa Getting Away With Murder -televisioelokuvassa. Tänä vuonna hänet nähtiin myös elokuvassa Ligeia, ja ensi vuonna Rosman tähdittää elokuvaa Fading Of The Cries. Hänestä siis kuullaan varmasti vielä.