Maistuu se Sylvillekin aloitti pikkujoulukauden

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina Suomessakin ravintolat ja yökerhot on valjastettu selvästi aikaisempaa useammin erilaisten teatteriesitysten näyttämöksi. Esityksiä järjestetään nykyisin jo lukuisissa ravitsemusliikkeissä ympäri maata erityisesti pikkujouluaikaan, joka onkin parhaillaan juuri alkamassa.

Eilen Tampereella sai ensi-iltansa legendaarisen ravintola Tillikan miljööseen sijoittuva ravintolateatteriesitys Maistuu se Sylvillekin, jota esitetään päivittäin 6. marraskuuta saakka. Janne Viitaniemen käsikirjoittaman parituntisen hauskuttelun pääosissa nähdään näyttelijät Laura Jurkka ja Tiina Weckström. Katsojat voivat nauttia esityksen yhteydessä kolmen ruokalajin illallisen.

Lukuisissa ravintoloissa järjestetään pikkujouluväelle myös monenlaisia ravintolakabaree-esityksiä, joissa ruokailua ei useimmiten ole mukana. Ravintolaesityksiin on ympäri maata kiinnitetty monia nimekkäitä tähtiä, jotka saavat samalla itsekin mukavaa vaihtelua perinteisiin teatteriesityksiin.