Rihannan albumin nimi ja kansikuva julki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin r&b-tähtiin lukeutuva Rihanna julkaisee kovasti odotetun uuden albuminsa Yhdysvalloissa 23. marraskuuta. Levyltä julkaistiin äskettäin jo single Russian Roulette, jonka kannessa supertähti poseerasi rinnat paljaana.

Sama teema jatkuu myös uudella kokonaisella albumilla, mutta ei tosin sen kannessa. Levyn kansikuva ja nimi on nimittäin nyt julkistettu. Mustavalkoisessa kansikuvassa Rihanna nähdään lähikuvassa oikea käsi otsallaan. Katso kansikuva alta.

Paljasta pintaa ei siis kannessa odotuksista huolimatta näy. Huhujen mukaan levyn sisäkansissa Rihanna nähdään kuitenkin myös nakuilemassa. Levyn nimi on kuitenkin mielenkiintoinen, sillä se on Rated R. Nimi viittaa esimerkiksi Yhdysvalloissa käytettävään elokuvien lapsilta kiellettyyn R-ikärajaan, joka on Suomen käytännössä K18.

Rihanna : Rated R