Big Brother -kaunottaret estottomana ja nakuna ryhmäsuihkussa

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brother -talossa tapahtuu huomenna taas paljon, kun yksi asukkaista lähtee ilmeisesti asukasvaihtoon Manilaan, Filippiineille. Parhaillaan talossa on menossa viidakkobileet, mutta meno bileissä on varsin vaisua.

Aiemmin tänään talon kylpyhuoneessa oli kuitenkin jopa viidakkobileitä kuumemmat tunnelmat, kun talon kaunottaret päättivät yksissä tuumin suunnata yhdessä suihkuun. Ja vieläpä tavallisesta poiketen alastomana, koska heillä oli kiire päästä nauttimaan viidakkobileiden nestemäisistä antimista.

BB-naisten suihkuvia on aiemminkin julkaisu verkossa, mutta pääasiassa kuvakaappauksina suorasta nettilähetyksestä. Nyt Maikkari on kuitenkin julkaissut varsinaisen kuvagallerian kaunotarten yhteisestä suihkusessiosta. Kuvissa BB-Kätlin, BB-Dana, BB-Iida ja BB-Saranna nähdään alastomina. Katso nakukuvat tästä.