Ashley Greene esitteli valtavan kaula-aukkonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alastonkuviensa myötä kohuotsikoissa taannoin ollut Twilight-tähti Ashley Greene singahti nakukohun ansiosta kertaheitolla seuratuimpien julkkiskaunottarien joukkoon ja viihdelehtien otsikoihin.

Alice Cullenin roolia teinielokuvassa näyttelevä muodokas suosikkitähti Ashley Greene poseeraa nyt seksikkäissä, mutta samalla tyylikkäissä kuvissa French Revue de Modes -julkaisun sivulla. Kuvissa kaunotar on toki täysissä vaatteissa, mutta siitä huolimatta paljasta pintaa nähdään runsaasti. Katso kuvat tästä.

Äskettäin hän poseerasi myös omissa, ystävänsä ottamissa, bikinikuvissa, jotka hän itse julkaisi. Katso kuvat tästä. Parhaillaan Ashley nähdään myös Saturday Night -lehden lokakuun numeron kuvissa.

22-vuotias Ashley Greene on ollut viime aikoina kovassa nousussa Hollywoodin julkkismarkkinoilla. Loppukesästä hän kuvasi jo kolmatta Twilight-elokuvaansa. Ashley Greene tullaan lähiaikoina näkemään myös useissa muissakin elokuvissa, joista mainittakoon esimerkiksi Summer’s Blood, Skateland ja Warrior.