Twilight-leffan ”unelmapariskunta” erosi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinien suosiman Twilight-elokuvan päätähdet Robert Pattinson ja Kristen Stewart ryhtyivät seurustelemaan pian elokuvan kuvausten jälkeen. Nyt Hollywoodista on kuitenkin kantautunut tieto, että tähtipariskunta on eronnut.

Amerikkalaisen OK!-lehden mukaan 19-vuotias Kristen Stewart jätti 23-vuotiaan Pattinsonin, koska mies halusi edetä suhteessa seuraavalle tasolle ja mennä naimisiin. Neitokainen on jo aiemminkin valitellut sitä että poikaystävä on painostanut häntä suhteen syventämiseen. Lisäksi suhteen takia hänellä ei ollut tarpeeksi aikaa perheelleen ja ystävilleen.

– Robert puhui avioliitosta, mutta Kristen kertoi hänelle haluavansa pitää tauon seurustelusta, lähde kertoi.

Pattinson ja Stewart eivät koskaan myöntäneet julkisesti suhdettaan, mutta heidät on ikuistettu lukuisia kertoja hellittelemässä toisiaan myös muualla kuin kuvauksissa ja kuvausten aikana he myös asuivat yhdessä. Twilight-sarjan seuraavan osan kuvaukset saatiin äskettäin kuvattua, joten nyt oli sopiva ajankohta suhteen päättämiselle. Robert onkin kertonut aikovansa palata kotimaahansa Britanniaan, mutta Kristen haluaa jäädä Los Angelesiin.