Alastomat BB-tytöt suihkussa ihmetyttävät Filippiineillä

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brother -talossa asunut BB-Kätlin poistui torstaina aamulla Espoossa sijaitsevasta BB-talosta ja vietti päivän hotellissa. Perjantaiaamuna hän lähtee asukasvaihtoon kohti Filippiinejä ja siellä tarkemmin sanoen Manilaan.

Asukasvaihdon kohdemaa kerrottiin suomalaisille jo eilen, ja asia paljastui tänään myös filippiiniläisille Big Brother -faneille. Samalla kiinnostus täkäläisen BB-talon tapahtumia ja Manilaan muuttavaa Kätliniä kohtaan alkoi toden teolla. Ohjelman sikäläiset fanit ovatkin vierailleet innokkaasti Subin verkkosivuilla, kuvagallerioissa ja keskustelupalstoilla.

Erityisesti filippiiniläisiä on ihmetyttänyt seikka, joka on saanut myös Suomessa runsaasti palstatilaa. Se on nimittäin täkäläinen tapa näyttää asukkaat alastomana niin nettilähetyksessä, kuvagallerioissa kuin televisiossakin. Suomen estoton meno on saanut ihmetystä niin blogeissa kuin keskustelupalstoillakin. Tässä pari otetta keskusteluista.

– OMG, näin Suomen Big Brotherin nettisivuilla kuvia alastomasta tytöstä suihkussa!

– Olen tutkinut Suomen Big Brotherin sivuja ja tämä on vähän sairasta :(

Keskustelujen perusteella Filippiineillä on ilmeisesti totuttu hieman konservatiivisempiin kuviin BB-talosta. Muutaman päivän päästä selviää kuinka rohkeasti sikäläistä vierasta näytetään Suomen ohjelmassa.