BB-Dana purskahti itkuun: ”Kätlin alistaa mua!”

Big Brother · Stara.fi

BB-Kätlin poistui tänään yllättäen Big Brother -talosta, kun hänet passitettiin vaihtoon Filippiineille. Eilisissä viidakkobileissä ehdittiin kokea talon naisten välinen riita, kun talon ylimmät ystävykset BB-Dana ja BB-Kätlin ajautuivat keskenään itkuiseen riitaan jäätyään kahdestaan. Dana oli suivaantunut siitä, että Kätlin vähätteli häntä muiden asukkaiden kuullen.

– Me ollaan todella läheisiä, mutta musta tuntuu välillä että sä unohdat mut ihan täysin aina kun on joku bileilta. Mä oon ihan nolla. Nää on ihan pieniä juttuja oikeesti. Sä et edes nähnyt mua oikeesti. Sit sä laitoit sen lattialle tippuneen kanan mun lautaselle, BB-Dana avautui.

– Sit tossa oli mun tyhjä lasi, niin sä laitoit roskan mun lasiin. Ehkä mulla on vaan menkat, mun päässä pyörii. Me ollaan tosi hyvät ystävät täällä, mut sä et kohtele mua samalla lailla. Sä unohdat et mä oon mukana. Silloinkin kun mä sanoin Samille et mulla on vesirokko huulessa, niin sä sanoit et ”Ei kun se on herpes!”. Mä en halua sanoo et se on herpes, kun se kuulostaa niin pahalta, Dana jatkoi.

Kätlin kertoi ilmoittaneensa vain oman mielipiteensä ja yrittäneensä selittää, että kyseessä oli kaksi samaa asiaa. Danan mukaan Kätlin yritti kuitenkin alistaa häntä samalla tavalla kun Kätlin on aiemmin kertonut oman Erika-ystävänsä tehneen.

– Kun sä sanoit et sun kaveri Erika on sua alistanut, niin tää on sama asia. Mulle tuli ihan sama fiilis. Sä oot nyt se Erika. Sit kun mä sanoin et mä oon hetero, mut ollut yhden naisen kanssa, niin sä sanoit et ”Dana on biseksuaali”. Äsken just sanoit sen kun oltiin pullonpyöritystä, Dana lisäsi.

– Miks mun pitäis alistaa sua? Jokainen tietää mikä on bi ja hetero. Se on jokaisen oma valinta. Mä en oo koskaan sanonut sulle… Tää pitää tarkistaa kuvanauhalta, Kätlin vastasi Danan syytöksiin.

Kätlin ei kuitenkaan halunnut vastata Danan syytöksiin, vaan ainoastaan kierteli asian ympärillä. Pian Aso tuli sisään huoneeseen ja Dana halusi hänen poistuvan. Tilanne kuitenkin kärjistyi entisestään, kun Kätlin halusi Ason jäävän huoneeseen puolustamaan häntä. Tässä vaiheessa Dana vihelsi riidan poikki ja poistui huoneesta Ason sekaannuttua naisten riitaan. Riita jatkui myöhemmin edellistäkin itkuisemmissa merkeissä muiden asukkaiden läsnäollessa.