BB-Danan hiljainen kosto Kätlinille – herpes?

Big Brother · Stara.fi

BB-Kätlinin tämänaamuista poistumista edeltäneet eiliset viidakkobileet loppuivat Danan osalta harmittavasti kesken, kun hän ajautui riitaan Kätlinin kanssa. Riitaa ei saatu sovittua heti Danan yrityksistä huolimatta, sillä Kätlin onnistui kerta toisensa jälkeen ohjaamaan keskustelun raiteiltaan.

Asiaa puitiin myöhemmin vielä talon terassillakin, mutta lopulta Kätlin poistui tilanteesta jättäen itkevän Danan istumaan. Pian BB-Dana kuitenkin suuntasi bilettämisen sijaan nukkumaan. Parin tunnin kuluttua Dana sai kuitenkin mahdollisesti kostonsa, kun Kätlin ja Aso joivat sääntöjen vastaisesti hänen juomiaan.

– Hei, tiedättekö kenen juomia te nyt just juotte? Danan, BB-Sampo totesi.

– Onks nää Danan? BB-Kätlin kysyi epäuskoisesti.

– Joo on, ja teillä on nyt herpes. Se oli Danan näköistä juotavaa ja Dana jätti juotavansa tonne pöytään ja siellä ei enää ole sitä ja Danalla oli samanlaiset lasit ja samanväristä juotavaa. Mä oletan että ne oli Danan, Sampo perusteli arviotaan.

BB-Aso nosti välittömästi juomansa pöydälle kiroillen, mutta Kätlin väitti ettei Danalla ollut enää juotavaa siinä vaiheessa kun hän tuli ulos.