BB-Kätlin: ”Filippiinit sijaitsee Grönlannin lähellä”

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brother -talosta tänä aamuna yllättäen Filippiineille asukasvaihtoon lähetetty BB-Kätlin oli tiedon saatuaan luonnollisesti tyrmistynyt ja hänen ennakkotietonsa kohdemaasta olivat hieman hatarat. Ennen suunnitelman paljastamista Isoveli tiedusteli neitokaisen kielitaitoa.

– Do you speak English? Isoveli kysyi.

– Yes. Kyllä mä puhun englantia, mutta mä en ole kovin hyvä siinä. Kyllä mä pärjään.

– Kätlin, sinä lähdet Filippiineille, Päiväkirjahuoneen äänentoistosta kuului.

– Oikeestiko? Siis ihan oikeestiko? Voi herranjumala, voi herranjumala. Koska mä lähden? Nyt hetikö? Mä en osaa sanoa mitään muuta. Mun sydän sykittää ihan. Vai Filippiineille? En ole koskaan kyllä herännyt tällaiseen uutiseen, Kätlin tyrmistyi.

Tämän jälkeen Kätlin tunnusti rehellisesti, ettei tiedä maasta juuri mitään.

– Mä uskon, että se on mukava paikka ja mukava kansa, vaaleaverikkö totesi.

Isoveli tiedusteli Kätliniltä missä päin maailmaa Filippiinit hänen mukaansa sijaitsee.

– En mä tiedä. Jossain kylmässä. Tää on niin noloa. Jossain Grönlannin lähellä, neitokainen naureskeli.

Isovelin kysyessä paljonko Kätlin luulee Filippiineillä olevan ihmisiä, hän vastasi että vähemmän kuin Suomessa. Filippiineillä on kuitenkin noin 89 miljoonaa asukasta. Pelkästään Manilassa on noin 1,5 miljoonaa asukasta ja ympäristöineen koko metropoli-alueella jopa kymmenen miljoonaa. Sikäläistä Big Brotheria seuraa päivittäin noin pari miljoonaa katsojaa.