BB-Kätlinin tulikuuma sylitanssi villitsi miehet

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talosta tänään vaihtoon lähtenyt BB-Kätlin ehti eilen tarjota asukkaille silmänruokaa. Miehet viettivät eilen viidakkobileitä rauhallisissa tunnelmissa esittäen toisilleen ensin kysymyksiä, mutta pian hekin lähtivät tekemään erilaisia tehtäviä. Suurimmassa osassa tehtäviä heidän kohteenaan olivat naiset.

BB-Aso sai esimerkiksi tehtäväksi suudella talon naisista kolmea vähintään viiden sekunnin ajan kutakin. BB-Kätlin hieman vastusteli tehtävän suorittamista, mutta suostui lopulta suutelemaan. Hän vastasi kuitenkin illan ehdottomasti näyttävimmästä ja seksikkäämmästä tehtävästä.

Kätlin sai muilta naisilta tehtäväksi antaa Antille sylitanssi. Pienen suunnitteluhetken jälkeen neitokainen suuntasikin olohuoneeseen ja samalla äänentoistosta alkoi soimaan vauhdikas latinomusiikki. Kyseessä ei kuitenkaan ollut kovin tavanomainen esitys, sillä vaalea virolainen sai sekä miehet että naiset villiintymään huimalla tanssiesityksellään, joka kesti koko kappaleen ajan.

– Herranjumala! Tuollaista tanssia mä en ole koskaan nähnyt! BB-Aso hihkui ja taputti innoissaan.

– Herranjumala! Tuo lantio, oikeasti! Ihan oikeasti, Toni komppasi.

– Ihan käsittämätön. Herranjumala. Mä haluan olla hetero, Sampo jatkoi samaa rataa.

BB-Sami oli lähes jähmettynyt niille sijoilleen vielä hetki sen jälkeen, kun Kätlin oli jo lopettanut tanssinsa. Myös sylitanssin kohde Antti tyytyi vain istumaan mairea virhe kasvoillaan. Vastaavaan sylitanssia ei ole BB-talossa ainakaan tällä kaudella nähty. Seuraavaksi talossa ryhdyttiin demonstroimaan parhaita seksiasentoja, joten bileistä oli lopulta tylsyys kaukana.