Filippiinien BB-asukkaat kisaavat Suomen reissusta – BB-Cathy vahvoilla

Big Brother · Stara.fi

Filippiinien Pinoy Big Brother -ohjelman asukkaat kisaavat parhaillaan paikasta Big Swap -nimellä kulkevassa asukasvaihdossa ja siten myös Suomen reissusta. Sikäläinen Isoveli on palkannut joukon näyttelijöitä esittämään tuotantoyhtiön johtajia, ja he tenttaavat parhaillaan asukkailta muiden muassa heidän englanninkielen taitojaan.

Kunkin asukkaan tulee osoitaa haastattelussa kielitaitonsa lisäksi myös miksi juuri hän olisi paras vaihtoehto asukasvaihtoon. Asukkaiden tulee myös suunnitella esitys, jossa he esittelevät parhaita puolia itsestään. Verkkosivujen mukaan nämä esitykset esitettäisiin kyseisen ulkomaan, eli tässä tapauksessa siis Suomen, Big Brotherin edustajille.

Paras esitys palkitaan paikalla Big Swap -asukasvaihdossa ja reissulla Suomeen. Manilan Big Brother -talosta Suomeen tuleva asukas selviää sikäläisille televisiokatsojille huomisessa lähetyksessä, eli paikallisessa 24/7-lähetyksessä vielä aiemmin.

Filippiiniläiset BB-fanit uskovat edelleen 22-vuotiaan BB-Cathyn olevan vahvoilla kisassa. Toisena mahdollisena vaihdokkaana pidetään 21-vuotiasta tummaa Melaita. Suomesta tänä aamuna Filippiinien suuntaan lähtenyttä BB-Kätliniä odotetaan siellä jo kovasti. Esimerkiksi hänen YouTube-videoitaan katsotaan parhaillaan kovasti.