Filippiiniläiset BB-fanit: ”Kätlin näyttää kundimaiselta”

Big Brother · Stara.fi

Suomen ja Filippiinien Big Brother -ohjelmien välllä on parhaillaan käynnissä asukasvaihto, ja Suomen talossa asunut Kätlin lienee tällä hetkellä lentokoneessa matkalla Manilaan. Samalla tieto hänen reissustaan on kiirinyt myös Filippiineille sikäläisten BB-fanien korviin.

Kätlinistä on keskusteltu vilkkaasti paikallisilla keskustelupalstoilla ja blogeissa. Hänen kuvaansa on luonnollisesti myös kommentoitu, mutta kaunis vaaleaverikkö on saanut yllättävän paljon myös vähemmän mairittelevaa palautetta.

– Hmmm, näyttää kovin pieneltä, eräs kirjoittaja totesi.

– Kundimainen, toinen lisäsi.

– Onko totta, että Skandinaviassa esitetään alastomuutta? Yksi kirjoittaja kysyi.

– Kyllä. Siellä ollaan hyvin liberaaleja. Annetaan marijuanaa lääkekäyttöön kuten Hollannissa, hänelle vastattiin.

Filippiiniläiset ovat käyttäneet ahkerasti Googlen käännöspalvelua ja lukeneet Suomen talon tapahtumista Subin nettisivuilta. Samalla myös Kätlinin reissun alkaminen päätyi nopeasti myös sikäläisten tietoon.