Jodie Marsh ja Katie Price sanasodassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen kohumalli ja televisiojulkkis Jodie Marsh on noussut barrikadeille kollegaansa, povipommi Jordania vastaan. Biseksuaaliksi avoimesti tunnustautunut julkkisnainen on sivaltanut kilpailijaansa lehtihaastattelussa.

Avioeroriitojensa takia epäsuosioon erityisesti Britanniassa joutunut Jordan, eli Katie Price, saa täyslaidallisen Zoo-lehdessä. Riitapukarien kuvia voi vertailla tästä. Marshin mielestä Price on vain harrastavinaan ratsastusta, jotta pääsisi sen avulla lehtiin.

– Miksi Jordan ratsastaa hevosilla? Ratsastusasun takia. Hän vain patsastelee, ei muuta. Hän ei hypi hevosella eikä tee mitään muutakaan. Hän vain istuu siinä ja poseeraa. Itse aloitin ratsastuksen äskettäin enkä ollut ratsastanut 17 vuoteen. Silti minä pesin hänet mennen tullen, Jodie Marsh kritisoi.

– Hän ei ole hyvä edes sängyssä, koska hän ei tiedä mitä tehdä siellä. Hän on kylmä kuin jääpala, eikä hänellä ole juurikaan edes ystäviä. Minusta kaikki hänen kaltaisekseen haluavat ovat sekaisin.

29-vuotias Jodie Marsh on tullut erityisesti Britanniassa tutuksi mallintöillään, mutta julkisuuden myötä hän on saanut myös oman Totally Jodien Marsh -nimisen realityohjelmansa. Sitä ennen hän oli vuonna 2006 mukana myös julkkisten Big Brother -ohjelmassa ja aiheutti talossa paljon riitoja.