Kohuttu teinitähti on vuoden surkein roolimalli

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin ja menestyneimpiin teinitähtiin viimeiset pari vuotta lukeutunut laulaja-näyttelijä Miley Cyrus on valittu surkeimmaksi roolimalliksi. Disneyn valovoimainen 16-vuotias nuori tähti sai sapiskaa erityisesti hänen omalta kohderyhmältään.

Suositun Just So You Know -verkkojulkaisun äänestyksessä 9 – 15-vuotiaat nuoret jättivät Britney Spearsin ja Kanye Westin palkintosijoille, kun kyseenalainen ykkössija meni Cyrusille. Ääniä annettiin yhteensä 50.000 kappaletta. Äänestyksessä ei kuitenkaan selvitetty syitä yllättävään tulokseen. Poptähti kertoi kesällä viihdelehti Staran haastattelussa haluavansa olla roolimalli.

– Haluan ehdottomasti olla roolimalli ja haluan ihmisten voivan ottaa minusta mallia, koska se on osa työtäni ja rakastan sitä. On kuitenkin vaikea olla roolimalli myös vanhemmille. Toivon heidän ymmärtävän, että myös minä teen virheitä ja opin niistä niin kuin heidänkin lapsensa, Miley Cyrus kertoi Staralle.

Kuluneen vuoden aikana Miley on ollut runsaasti aikaisempaa enemmän kohuotsikoissa muiden muassa seksikkäiden kuviensa ja 20-vuotiaan poikaystävänsä merkeissä. Teinipoppari jakaa mielipiteitä, sillä hän sijoittui samaan aikaan neljänneksi Parhaan naisartistin sarjassa. Hänen edellään olivat ainoastaan Taylor Swift, Katy Perry ja Beyonce Knowles.