Juonittelu alkoi viimein BB-talossa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon asukkaat saivat jo pari päivää sitten luvan juonitella rajoitetusti talon pelihuoneessa. Siellä varsinaista juonittelua ei kuitenkaan nähty. Eilen siinäkin päästiin vauhtiin, kun BB-Sami, BB-Aso ja BB-Toni kokoontuivat terassille pohtimaan asiaa.

Miehet arvelivat, että heidän keskustelunsa esitettäisiin videolta muille asukkaille, mutta pienessä nousuhumalassa juonittelu kuitenkin viimein siitä huolimatta alkoi.

– Kyllähän me tiedetään, että ketkä on olleet täällä alusta asti. En antais teille pisteitä, Sami ilmoitti ensimmäisenä.

Aso ja Toni olivat Samin kanssa samaa mieltä, ja miehet sopivat lopulta etteivät tule nimeämään toisiaan vaan pitäisivät yhtä. Juonittelu kuitenkin tyrehtyi pian, kun miehet eivät olleet varmoja mistä nimeämisiin liittyvistä seikoista talossa saa keskustella. Peli oli kuitenkin avattu.