Tältä muodokas Mel B näyttää blondina

Viihdeuutiset · Stara.fi

Spice Girls -yhtyeen riveissä aikoinaan tunnetuksi tullut ja sittemmin erittäin menestyksekästä julkkisuraa Yhdysvalloissa tehnyt Melanie ”Mel B” Brown on tällä kertaa nähty Los Angelesin punaisten mattojen sijaan kotimaassaan Britanniassa.

Lontoossa parhaillaan vieraileva Scary Spice oli kiinnitetty juontamaan Glaceau Vitamin Water -pulloveden uuden maun lanseeraamistilaisuutta. Mel B oli sonnustautunut tilaisuuteen valkoiseen pikkumekkoon ja vaaleaan peruukkiin. Katso kuvat tästä.

Kiireinen supertähti vieraili samana iltana myös kahdessa muussa julkkistapahtumassa, ja niistä jokaisessa hänellä oli yllään eri asu. Michael Jacksonin This Is It -dokumentin ensi-illassa hänet nähtiin mustassa iltapuvussa, joka oli varustettu antavalla kaula-aukolla. Myöhemmin hänet nähtiin vielä jatkoilla hieman rennommassa punaisessa mekossa.