Wrestling-tähti Hulk Hogan tekee paluun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuin wrestling-tähti Hulk Hogan vetäytyi showpainijan ammattilaisuraltaan jo vuosia sitten, mutta nyt vanha suola on ilmeisesti alkanut janottaa tai pankkitilin pohja on alkanut häämöttää. Tänä vuonna tulee lisäksi kuluneeksi 25 vuotta hänen mestaruudestaan vuonna 1984.

Taannoisessa avioerossaan jättiomaisuudestaan merkittävän osan, myös hulppean luksusasuntonsa, vaimolleen menettänyt Hogan ei kuitenkaan aio palata enää hänet tunnetuksi tehneeseen WWE-sarjaan, vaan kilpailevaan TNA-sarjaan. Hänet on määrä nähdä pitkästä aikaa ottelemassa televisiossa vielä tänä iltana, eli aamuyöllä Suomen aikaa.

Edellisen kerran Hulk Hogan paini ammattilaisena vuonna 2006. Nyt hän on kertonut verkkosivuillaan julkaisemassaan tiedotteessa olevansa iloinen päästessään tekemään paluun urheilun pariin. Hän muisti myös kiittää fanejaan luottamuksesta. Wrestling-tähden mukaan fanit ovatkin kyselleet innokkaasti mahdollisesta paluusta jo vuosien ajan. Ajoitus on hänen mielestään nyt otollinen näyttävälle paluulle.