Suomeen saapuva BB-Cathy bikinikuvissa

Big Brother · Stara.fi

Filippiiniläinen Big Brother -asukas BB-Cathy lennätetään viikonlopun aikana Manilasta Suomeen, kun Suomesta puolestaan lennätetään BB-Kätlin Manilaan. Kerroimme aiemmin tänään tumman kaunottaren näytävistä studiokuvista, joita on julkaistu internetissä.

BB-Cathy poseeraa ammattilaiskuvien lisäksi myös itse ottamissaan poseerauskuvissa, mutta hänestä löytyy verkon kätköistä myös tyylikkäitä bikinikuvia. Niissä hänet nähdään muiden muassa makoilemassa rantahiekalla drinkin kanssa ja keimailemassa rannalla. Mukana on myös kuva hänestä julkkisjuhlien punaisella matolla. Katso kuvat tästä.

22-vuotias BB-Cathy, eli Catherine Remperas, pitää vanhemmista miehistä, sillä edellinen miesystävä oli häntä 16-vuotta vanhempi. Syntymäpäiväänsä aiemmin tässä kuussa juhlinut kuvankaunis brunette pitää kalaruoasta ja fanittaa näyttelijöistä Megan Foxia, Angelina Joliea ja Shia LeBeoufia. Musiikkipuolella hänen idoleitaan ovat Lady Gaga, Paramore ja Avril Lavigne. Hänen koulutuksensa vastannee Suomessa lähihoitajaa.