BB-Kätlin ei päässytkään Manilaan!

Big Brother · Stara.fi

Stara on tänään uutisoinut Filippiineillä parhaillaan riehuvasta hirmumyrsky Mirinaesta, joka aiheuttaa nyt myös Suomen Big Brother tuotantotiimille hankaluuksia. Big Brotherin tämän kautinen asukasvaihto Suomen ja Filippiinien välillä on ainakin tällä hetkellä jäissä, sillä raju sää estää Filippiinien pääkaupunkiin Manilaan matkustamisen.

Eilen aamulla Suomen BB-talosta lähtenyt Kätlin aloitti tänään matkansa kohti Manilan BB-taloa. Naisen matka keskeytyi kuitenkin jo välilaskupaikalle Amsterdamiin. Sub tv:n nettisivuilla kerrotaan naisen odottavan Amsterdamissa Filippiinien myrskyn laantumista, sillä raju paikallinen sää ei tällä hetkellä salli lentokoneiden laskeutumista.

Kätlinin on sään niin salliessa tarkoitus astella Filippiinien Pinoy Big Brother -taloon sunnuntaina, eli jonkin verran odotettua myöhemmin. Filippiinien Big Brotherin tuottaja Jon Raymond Moll kertoi Subille, että myrskyn odotetaan olevan sunnuntaina jo käytännössä ohi, joten asukasvaihto voitaisiin tuolloin suorittaa. Vielä ei ole tietoa filippiiniläisvahvistuksen Cathyn saapumisajankohdasta Suomen BB-taloon.