Cheryllin ja Munyan välille ei syntynyt romanssia

Big Brother · Stara.fi

Suomen ja Filippiinien Big Brother -taloissa nähdään tänä viikonloppuna jälleen asukasvaihto, kun Suomesta Manilaan matkaa BB-Kätlin ja Manilasta Espooseen saapuu puolestaan BB-Cathy. Suomen ensimmäinen asukasvaihto nähtiin kuitenkin jo viime vuonna.

Tuolloin BB-Johan suuntasi Espoosta Etelä-Afrikan Johannesburgiin, ja sieltä Suomeen tuli tilalle zimbabwelainen BB-Munya. Vieras tykästyi täkäläisessä talossa erityisesti BB-Cherylliin, jonka kanssa hän toivoi olevansa yhteydessä myös ohjelman jälkeen. Toisin kuitenkin kävi, sillä kaukosuhde ei saanut tulta alleen.

Vaalea suomalainen ja tumma afrikkalainen eivät ole olleet sittemmin kovinkaan paljoa yhteydessä toisiinsa. Munyaa yritettiin saada Suomeen uusintavierailulle myös Big Brother -kauden päättymisen jälkeen, mutta projekti kuivui lopulta kokoon.